Manus och TĂ€vlingar

 

Vill du vara med i vĂ„r stora NOVELLTÄVLING?

Under april, maj, juni, juli och augusti mÄnad 2023 har du möjlighet att tÀvla om platsen i vÄr bok med namnet: Livet börjar dÀr rÀdslan tar slut!

Novellen ska passa in i genren Feel och under namnet och innebörden av Livet börjar dÀr rÀdslan tar slut

Vi mÀnniskor kan lÄta rÀdsla begrÀnsa oss pÄ olika sÀtt, medvetet eller omedvetet. RÀdslor styr och stÀller med oss utan att vi alltid förstÄr det. 
NÀr vi lÀser nÄgot kan det kÀnnas som nÄgot landar inom oss, vi fÄr en insikt. Texten slÄr an i oss, ger oss nÄgot vi behöver just nu.

Vi vill att du skriver levande texter som kanske utmanar lÀsaren lite, som Äterspeglar nÄgot som mÄnga kan relatera till.

             

VAD ÄR FEEL eller Autentisk feelgood?

Skimra.nu förlag GER UT OCH MYNTAR EN NY GENRE: Feel
Feel Àr allt.

Feel Àr det svÄra, det ofattbara, det omvÀlvande och berörande i en varm och hoppfull krans som tvinnats av en tro som kan sammanfattas i ett enda ord; kÀrlek.

Feel Àr som feelgood i det avseendet att lÀsaren ska mÄ bra, kÀnna hopp och nÄs av en vÀrmande resa, men Feel ska göra ett kraftfullt avtryck.

LÀsarna ska tas med pÄ en inre resa och mÄlet Àr att boken ska stanna kvar i lÀsarens system lÀnge. Feel ska lÀmna nÄgot efter sig, om sÄ bara en ökad förstÄelse för en mÀnsklig utmaning vi inte pratar om i lika stor utstrÀckning som vÀdret eller maten.

Feel berör och kÀnns precis som namnet antyder, och innefattar allt det som ryms i livet, med en kÀrleksfull inramning som inger hopp.

" Böcker tar med dig pÄ inre resor.
VÄrt mÄl Àr att de ska stanna kvar i ditt system... lÀnge. "

Se nedan hur du skickar in din novell till oss för bedömning, men eftersom tÀvlingen marknadsförs mestadels pÄ Instagram och Facebook Àr det bra om du gillar oss dÀr, sÄ du kan följa utvecklingen. 

Instagram: skimra_nu_forlag 

 (max 4000 ord och vi vill ha ditt bidrag senast siste augusti 2023 till kontakt@skimra.nu) 

Du som vinner en av platserna fÄr en bok och har möjlighet köpa fler böcker till inköpspris och sÀlja vidare pÄ det sÀtt du önskar. Du kommer ocksÄ fÄ en presentation pÄ vÄr hemsida samt i sociala medier och erbjuds att komma till vÄr monter pÄ BokmÀssan i Göteborg i september och prata lite om ditt skrivande och din novell de Är vi deltar dÀr.
(För mer specifika villkor kring vinnande bidrag, maila kontakt@skimra.nu)

 

Manus

Har du ett manus?

Har du skrivit ett manus som du tycker kan passa vÄrt förlag? 

Vill du beröra med dina ord?

Att tÀnka pÄ innan du skickar in ett helt manus!

  • Du Ă€r helt nöjd med ditt manus!
  • Du har skrivit med typsnitt times new roman, storlek 12, radavstĂ„nd 1,5 och du har fĂ„tt din text korrekturlĂ€st och helst lektörlĂ€st samt sprĂ„kgranskad före inskick. 
  • Fyll i vĂ„rt kontaktformulĂ€r och berĂ€tta kortfattat men innehĂ„llsrikt om ditt manus. Max 500 ord. Vi Ă„terkommer till dig om vi önskar lĂ€sa ditt manus. 

 

Superentreprenör som skriver med hjÀrtat

Hon har skapat hudvÄrdsprodukter, jobbar med naturkosmetik, har 40 islandshÀstar, skrivit böcker, Àr gift och har barn.

Som om det inte rÀcker och blir över, startar Elisabeth Lendelund nu eget bokförlag med det vackra namnet Skimra.

Lyssna pÄ senaste avsnittet av NÀtverkspodden för att höra mer. Speciellt om du vill skriva en novell eller förstÄs ge ut en bok!

Lyssna pÄ denna podd för mer inspiration.
Skimra.nu förlag