Skimra.nu förlag - Vilka Àr vi?

Vad Àr Skimra nu?

 

Skimra.nu förlag...

... det vÀrmande förlaget för sjÀlfull och högkvalitativ litteratur som berör, utvecklar och inspirerar pÄ djupet.

Vi lÀgger fokus pÄ hjÀrtöppnande texter som tar dig med pÄ en yttre och inre resa och har en förmÄga att dröja kvar i hela ditt system!

En bok Àr en resa med det som Àr du!

S K I M R A . N U - Det sjÀlfulla förlaget som kÀnns!
Vad menar vi med det?

SKIMRA.NU GER UT OCH MYNTAR EN NY GENRE: FEEL

Feel Àr allt! Feel Àr det svÄra, det ofattbara, det omvÀlvande och berörande i en varm och hoppfull krans som tvinnats av en tro som kan sammanfattas i ett enda ord; kÀrlek.

Feel Àr som Feelgood i det avseendet att lÀsaren ska mÄ bra, kÀnna hopp och nÄs av en vÀrmande resa, men Feel ska göra ett kraftfullt avtryck.
LÀsarna ska tas med pÄ en inre resa och mÄlet Àr att boken ska stanna kvar i lÀsarens system lÀnge.

Feel ska lÀmna nÄgot efter sig, om sÄ bara en ökad förstÄelse för en mÀnsklig utmaning vi inte pratar om i lika stor utstrÀckning som vÀdret eller maten.

Feel berör och kÀnns precis som namnet antyder, och innefattar allt det som ryms i livet, med en kÀrleksfull inramning som inger hopp.


" Böcker tar med dig pÄ inre resor. VÄrt mÄl Àr att de ska stanna kvar i ditt system... lÀnge. "Skimra?

Vi mÀnniskor och livet kan skimra pÄ olika sÀtt. NÀr vi lÀser nÄgot kan det kÀnnas som nÄgot inom oss skimrar till. Texten slÄr en gnista i oss, fÄr "pÀlsen att stÄ" och vi kÀnner varma kÄrar.

En vÀlkÀnd tjej i en bok sa att hon kÀnde livet i sig. Vi vill ge ut skimrande texter som fÄr lÀsaren att kÀnna livet i sig.
Skimra nu!

Skimra.nu förlag

 

 

 

Tillbaka till blogg